YRITYKSEMME

ORT Consulting Oy on vuonna 2018 perustettu yritys. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme parantamaan kilpailukykyään. Luotettavuus on yritystoimintamme perusta. Käsittelemme asiakkaidemme tietoja luottamuksella. Emme jaa mitään asiakasta koskevaa tietoa tai materiaalia kolmansille osapuolille.

Tavoittelemme aina hyvää asiakaskokemusta. Asiakaslähtöisyys on meille tärkeää ja pyrimme aina asiakkaan kannalta parhaaseen mahdollisen lopputuloksen.

Yrityksemme on erikoistunut eri tuotteiden kilpailutukseen. Liikennepolttoaineiden hinta on viime kuukausina kohonnut merkittävästi. Erityisosaamisalueemme on juuri polttoaineostojen kilpailutus.

Kilpailutamme polttoainehankintanne ammattitaidolla vastamaan vallitsevaa markkinatilannetta. Saavutetut säästöt vaikuttavat suoraan yrityksenne kannattavuuteen.

Yrityksemme taustalta löytyy vuosikymmenten kokemus liikenteen energiakaupasta sekä kuljetusalalta. Kokemuksemme ja osaamisemme johdosta pystymme parantamaan yrityksenne kilpailuasemaa alati kiristyvillä markkinoilla.